Houten kippenhok Type: Ancona met lade

Kippenhok Ancoda met uitloopgedeelte en binnenhok compleet van de Tuinhoutcentrale

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

54000

Dit uitgebreide kippenhok Ancoda is voor meerdere kippen. Met een ruim uitloopgedeelte en beschut binnenverblijf op de eerste etage. Via het deurtje kunt u makkelijk het eten en drinken aanvullen. Uiteraard is er een legplek en wordt de Ancoda compleet met plexiglas, zitstok en deurtje etc. geleverd. De wanden zijn voorgemonteerd en alle materialen zitten in het pakket.

We leveren het als makkelijk in elkaar te zetten bouwpakket inclusief handleiding, dakleer en bevestigingsmaterialen. Het kippenhok Ancoda heeft voorgemonteerde wanden.

U kunt eventueel dit kippenhok ook nog schilderen of beitsen. De maat is L250 x D100 x H170 cm.

Gewicht: 90
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: Komo
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.