Houten hondenhok Type: Labrador

Hondenhok Labrador, sterk hondenhok van de Tuinhoutcentrale. Koop dit hondenhok Labrador online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

25000

Het houten hondenhok Labrador van het bekende merk Tuindeco is gemaakt met een mooi puntdak. De ingang van dit sterke en fraaie hondenhok is omlijst met een metalen strip om splinters (verwondingen) te voorkomen. De bolle planken geven een beetje een berghut idee. Uiteraard zijn de wanden voorgemonteerd en dient u het bouwpakket zelf in elkaar te zetten, maar dat is een fluitje van een cent. Uiteraard leveren we het compleet met dakleer.

Aan de zijkant is een deurtje gemaakt zodat u er ook zelf in kunt gaan zitten mocht u daar behoefte aan hebben maar eigenlijk is het de bedoeling om daar wat eten, drinken voor de hond door naar binnen te brengen. U kunt eventueel dit hondenhok ook nog schilderen of beitsen. De maat is L118 x D86 x H93cm.

Gewicht: 40
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: Komo
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.