Het kan zijn dat het uiteindelijk af te rekeken bedrag afwijkt van de in eerste instantie getoonde website prijs. 

Graag informeren wij u op transparante wijze over eventuele extra kosten. 

Additionele kosten:

Afterpay: de extra kosten hiervoor zijn 10 euro incl BTW

Transportkosten:  Afhalen van uw bestelling is uiteraard gratis. Indien u graag wilt dat wij uw bestelling bezorgen, dan rekenen wij daarvoor een transportvergoeding. Tenzij het boven de 1950 euro is. Zie hiervoor het volgende overzicht van de kosten. (op deze link klikken svp). Uw bestelling wordt slechts 1 maal aangeboden, dus zorg dat u thuis bent op de afgesproken afleverdatum. Indien de chauffeur voor een gesloten deur staat zal er in overleg met u nogmaals over de transportkosten voor een tweede transport worden gecommuniceerd.

Bewerkingskosten Indien u een product wenst te bestellen wat afwijkt van de standaard maatvoering kunnen wij in een aantal gevallen wat bewerkingen doen op de producten. Indien u dit wenst zal er altijd een offerte voor het meerwerk worden gemaakt op basis van het arbeidsloon, de materiaalkosten etc. Dit zal altijd per mail met u worden gecommuniceerd en pas na schriftelijk accoord door u worden uitgevoerd.

Overige kosten: Extra kosten die wij zouden maken en doorberekenen aan u als klant,  en die hierboven niet staan vermeld,  worden altijd vooraf per email aan u voorgelegd en pas in rekening gebracht na uw schriftelijk accoord. U zult achteraf niet zomaar een rekening van ons ontvangen.

Telefoonkosten: Indien u ons wilt bellen op ons makkelijk te bereiken mobiele telefoonummer zal uw telefoonprovider u hiervoor belasten. Tuinhoutcentrale brengt uiteraard nooit telefoonkosten in rekening. 

Deurwaarderskosten: Mocht blijken dat de afgesproken betalingstermijn niet wordt nageleefd, kan het zijn dat wij genoodzaakt zijn om onze vordering uit handen moeten geven aan een erkend deurwwaarderskantoor. De additionele kosten voor dit traject zijn geheel voor rekening van de debiteur.