Attentie langere levertijden, showroom op afspraak, grote verkeershinder A12.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prisstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Vanaf maandag 27 september 21.00 uur tot donderdag 7 oktober 05.00 uur is de A12 tussen Utrecht knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug a/d Rijn richting Den Haag afgesloten. Tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk zijn er minder rijstroken beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de verkeershinder en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Welke maatregelen nemen wij vanwege het Coronavirus?

Let op: Voor u en onze gezondheid is i.v.m. het Coronavirus onze showroom en magazijn alleen op afspraak geopend!
We geven geen handen, nemen geen contant geld aan en u dient zelf in te laden. Hartelijk dank voor uw begrip.

Verkopen jullie ook producten die niet op de website staan?

De producten op de website vormen ons basisassortiment. Het assortiment van Elephant is echter nog veel groter. Helaas is het voor ons niet mogelijk om het gehele assortiment van onze leverancier te laten zien op onze site. Dit heeft voornamelijk te maken met de grote van hun assoritiment.

Via de volgende links kunt u kijke nemen in de brouchure van de desbetreffend leverancier:

Brochure Elephant

Brochure CarpGarant

Brochure Felix Clercx

Brochure Tuindeco

Brochure Nesling

Mocht u iets zien in de brochure wat u absoluut wilt bestellen, neem dan even contact met ons op. In overleg met onze leveranciers kijken wij vervolgens wat we voor u kunnen betekenen. Let op: geen van onze leveranciers verkopen direct aan particulieren en kleinere hoveniersbedrijven. Zelf contact zoeken met hen heeft dus geen zin.

Waarom zou ik voor composiet kiezen in plaats van hout?

De belangrijkste reden om voor composiet te kiezen is voor veel mensen de duurzaamheid en dat het onderhoudsvriendelijk is. Composiet rot niet, is redelijk kleurvast en eenvoudig te onderhouden. Meer informatie over de verschillende materialen vindt u onder ‘materiaal infomatie’.

Komen de afbeeldingen op de site 100% overeen met de werkelijkheid?

Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke weergave van de werkelijkheid te geven. Helaas is dit niet altijd mogelijk, vooral niet in het geval van hout. Omdat hout een natuurproduct is, kunnen dingen als kleur en aantal kwasten licht afwijken van de getoonde afbeelding. U bent van harte welkom om langs te komen in ons tuinhoutcentrum om alle producten te bekijken.

Jullie hanteren een levertijd van 2-9 werkdagen, kan dit ook sneller?

Jazeker, dat kan. De 9 werkdagen is een maximum. Het kan per order verschillen wat de levertijd is. Denk aan beschikbaarheid producten en beschikbaarheid van de transporteur. Ook de vraag of u wel thuis kunt zijn om de goederen te ontvangen, heeft invloed op de uiteindelijke levertijd. Tijdens de zomervakantie sluiten veel van ons leveranciers de deuren tijdens de bouwvak. Dit heeft een grote invloed als iets snel in huis wil hebben. Mocht u haast hebben, neem dan gewoon even contact op over de levertijd en andere mogelijkheden. Soms kunnen we bijvoorbeeld de leverancier direct bij u laten bezorgen, soms kiezen klanten ervoor om goederen zelf af te halen en soms huren we gewoon een chauffeur in die apart voor u gaat rijden. Mogelijkheden genoeg dus.

Kan ik ook mijn bestelling komen afhalen?

Asoluut! We zijn elke dag van 09.00 tot 16.00 uur aanwezig. Op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur aanwezig. 

Zijn jullie altijd op zaterdag open?

Wij zijn tijdens het tuinseizoen elke zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur geopend. Buiten het seizoen kan er eventueel vooraf een afspraak worden gemaakt.

Hebben jullie een grote showroom?

Dat is een lastige vraag. Wij kunnen heel veel laten zien. Wij hebben alle soorten shutting uitgestald en een ruime assortiment showvloeren. Wilt u zeker weten of uw product aanwezig is, nemen dan contact met ons op. Wij kunnen u vertellen of deze annwezig is of niet.

Zijn jullie vlonderprijzen per vierkante meter?

Nee, wij hanteren prijzen per strekkende meter. Het voornaamste reden is, dat ieder vlonder een aparte bevestigingssysteem heeft. De ene vlonder heeft een kier tussen de planken van 1 mm en de ander 5mm. Om een indicatie te geven wat u nodig heeft per vierkante meter, kunt u gebruik maken van onze handige rekentool. Let op: dit is een indicatie. Twijfelt u of u het juiste hoeveelheid heeft besteld, bel ons gerust voor advies.

Zijn jullie prijzen inclusief BTW of exclusief?

Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW.