Attentie langere levertijden, showroom op afspraak, grote verkeershinder A12.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prisstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Vanaf maandag 27 september 21.00 uur tot donderdag 7 oktober 05.00 uur is de A12 tussen Utrecht knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug a/d Rijn richting Den Haag afgesloten. Tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk zijn er minder rijstroken beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de verkeershinder en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

De combinatie van jarenlange ervaring in de houtbranche en klantgerichtheid vormt het hart van Tuinhoutcentrale.nl. Doordat we scherp en gericht in kunnen kopen, is er een breed en betaalbaar assortiment van zowel hout- als composiet beschikbaar. Bij de tuinhoutcentrale kunt u veilig en vertrouwd winkelen want wij zijn gecertificeerd lid van thuiswinkel.org.

Wat Tuinhoutcentrale.nl anders maakt dan anderen? Vergeleken met bouwmarkten en tuincentra is er meer keuze tegen lagere prijzen. Het tuinhoutassortiment van de bouwmarkten en tuincentra is beperkt. Er worden producten aangeboden die te duur zijn voor de geboden kwaliteit. Wij zetten juist in op lange lengtes, dikker materiaal en betere afwerking. Bij ons kunt u vanuit de luie stoel gemakkelijk en veilig de goede aankopen voor in uw tuin doen.

Bovendien bieden wij onze producten ook nog eens op locatie aan. Wij zijn gevestigd in Woerden, op de grens van de provincies Utrecht en Zuid-Holland.

Waar bij vele webshops onduidelijkheid is over prijzen en kwaliteit, willen wij juist graag laten zien wat we in huis hebben. Van bijna alle producten die aangeboden worden op de site, hebben wij daadwerkelijk een voorbeeld in de showroom. U bent van harte welkom in ons tuinhoutcentrum. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om met eigen ogen alle producten eerst eens rustig te bekijken en advies in te winnen bij onze verkopers. Wanneer u besluit om direct op locatie een aankoop te doen is dit natuurlijk mogelijk.

De producten op de website vormen ons basisassortiment. Het assortiment van o.a. Elephant, Carpgarant, Felix Clercx, Tuindeco en Nesling zijn echter nog veel groter. Helaas is het voor ons niet mogelijk om het gehele assortiment van onze leveranciers op te slaan en te laten zien op onze site. De brochure van Elephant, Carpgarant, Felix Clercx, Tuindeco en Nesling zijn in te zien via de volgende links:

Brochure Elephant

Brochure CarpGarant

Brochure Felix Clercx

Brochure Tuindeco

Brochure Nesling

Mocht u iets zien in de brochure wat u absoluut wilt bestellen, neem dan even contact met ons op. In overleg met onze leveranciers kijken wij vervolgens wat we voor u kunnen betekenen. Let op: Geen  van onze leveranciers verkopen direct aan particulieren en kleinere hoveniersbedrijven. Zelf contact zoeken met hen heeft dus geen zin.

Ten slotte is de Tuinhoutcentrale een trots partner van de hout drogerij in Woerden. Hier wordt hout gedroogd voor o.a.meubels, verpakkingsindustrie en de kozijnen industrie. Voor meer informatie over houtdrogen bezoekt u de website www.houtdrogen.nl