Attentie langere levertijden, showroom op afspraak, grote verkeershinder A12.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prisstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Vanaf maandag 27 september 21.00 uur tot donderdag 7 oktober 05.00 uur is de A12 tussen Utrecht knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug a/d Rijn richting Den Haag afgesloten. Tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk zijn er minder rijstroken beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de verkeershinder en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Let op: I.v.m. de Coronavirusis onze showroom gesloten en magazijn tot nader inzien alleen op afspraak geopend! Klik hier voor meer informatie.

We geven geen handen, nemen geen contant geld aan, houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en u dient zelf in te laden. Wij verzoeken uw vriendelijk om zoveel mogelijk online uw weborder met Ideaal te betalen. Hartelijk dank voor uw begrip.

 De openingstijden zijn als volgt:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 16.00
Woensdag 09.00 - 16.00
Donderdag  09.00 - 16.00 
Vrijdag 09.00 - 16.00 
Zaterdag

10.00 - 15.00

Zondag Gesloten

Voor vragen en/of opmerkingen;

Tel: 0348 688641

@: info@tuinhoutcentrale.nl

Bezoek- en postadres:

Barwoutswaarder 89a

3449 HK Woerden

Routebeschrijving

(A12 afslag 13 Nieuwerburg a/d Rijn, dan richting Woerden)