Attentie langere levertijden, showroom op afspraak.

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 28 april 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aangezien wij beperkt zijn in vierkantenmeters, mogen er maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Beste mensen,

 

Net zoals u en heel Nederland, hebben wij ook te maken met de maatregelen die de overheid en RIVM hebben opgesteld i.v.m. het Coronavirus.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid tot nader inzien. Ook geven wij u graag een uitleg over de huidige prijsstijging in 2021 klik hier voor meer informatie.

Verkoopstop Douglas hout

Er is vorig jaar en begin 2021 enorm veel douglas verkocht, maar het aanbod van goede zaagstammen stijgt niet mee. Hierdoor ontstaan er zeer grote prijsstijgingen maar belangrijker nog, er ontstaan enorme tekorten. Aangezien wij  per dag moeten bekijken wat de leveranciers op voorraad hebben, nadat klanten al online bij ons hebben besteld, gaf dit helaas wel eens teleurstellingen bij de klanten nadat bleek dat het hout toch alsnog uitverkocht was. Om deze teleurstellingen te voorkomen zijn wij tijdelijk gestopt met de verkoop van Douglas hout. We verkopen het dan liever niet, om onze goede naam in de markt te behouden. We verwachten dat de problemen met de beschikbaarheid alleen maar groter gaan worden. Wel blijft de verkoop van blokhutten, overkappingen en veranda's, met levertijd, doorgaan.

Showroom

Door de beperkte aantal personen per vierkante meter is de showroom is vanaf 28 april  2021 uitsluitend op afspraak geopend. Men dient minimaal 4 uur van tevoren een afspraak te maken, het liefst per mail met een duidelijke omschrijving wat u wil bekijken. Er mogen maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Mondkapje is verplicht. Waar kan, zullen zo veel mogelijk buiten de afspraak houden. Door de aanhoudende drukte nemen wij contact met u op wanneer uw bestelling klaar is om afgehaald te worden. Op dit moment worden de levertijden steeds langer, wilt u weten of een product voorradig is of wat de levertijden zijn, mail ons a.u.b.

 

 Afhalen

 Is alleen mogelijk bij online betaalde bestellingen.

 Wij nemen geen contant geld aan.

 Afhalen kan alleen op afspraak.

 

Leveren

Leveringen gaan ondanks de Corona maatregelen gewoon door. Het kan zijn dat de levertijden wat langer zijn vanwege het aanvullen van de voorraden bij onze leveranciers. Dit komt voornamelijk door de extreme drukte van vorige jaar en de slechte aanvoer van nieuwe producten.

 

Communicatie

Wij proberen u volledig mogelijk op de hoogte te houden van uw bestelling.

Wij kunnen op verschillende manieren communiceren, zoals mail, telefonisch, WhatsApp, chatten en nog veel meer.

Tot slot hopen wij dat u onze maatregelen kunt begrijpen. Wij doen dit niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor u, ouderen en kwetsbaren. Als we ons allemaal aan de regels houden, dan hopen we dat we weer snel normaal aan de slag kunnen.

Met vriendelijke groeten,

 

Martijn en Trieneke van den Berg