Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Beste mensen,

 

Net zoals u en heel Nederland, hebben wij ook te maken met de maatregelen die de overheid en RIVM hebben opgesteld i.v.m. het Coronavirus.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid tot nader inzien. Ook geven wij u graag een uitleg over de huidige prijsstijging in 2021 klik hier voor meer informatie.

 

Showroom

De showroom is vanaf 3 maart  2021 uitsluitend op afspraak geopend. Men dient minimaal 4 uur van tevoren een afspraak te maken, het liefst per mail met een duidelijke omschrijving wat u wil bekijken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Mondkapje is verplicht. Waar kan, zullen zo veel mogeelijk buiten de afspraak houden.

 

 Afhalen

 Is alleen mogelijk bij online betaalde bestellingen.

 Wij nemen geen contant geld aan.

 Afhalen kan alleen op afspraak.

 

Leveren

Leveringen gaan ondanks de Corona maatregelen gewoon door. Het kan zijn dat de levertijden wat langer zijn vanwege het aanvullen van de voorraden bij onze leveranciers. Dit komt voornamelijk door de extreme drukte van vorige jaar en de slachte aanvoeren van nieuwe producten.

 

Communicatie

Wij proberen u volledig mogelijk op de hoogte te houden van uw bestelling.

Wij kunnen op verschillende manieren communiceren, zoals mail, telefonisch, WhatsApp, chatten en nog veel meer.

Tot slot hopen wij dat u onze maatregelen kunt begrijpen. Wij doen dit niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor u, ouderen en kwetsbaren. Als we ons allemaal aan de regels houden, dan hopen we dat we weer snel normaal aan de slag kunnen.

  

Wij wensen iedereen sterkte in deze tijden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Martijn en Trieneke van den Berg