Attentie langere levertijden en showroom op gesloten.

Op dit moment is de levertijd langer i.v.m. de feestdagen. Meerendeel van onze leveranciers zijn tijdens de feestdagen gesloten. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prijsstijgingen. 

Vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen is de showroom gesloten en het magazijn alleen op afspraak open om weborders af te halen.

Van 17 januari 2022 t/m 25 januari 2022 zijn wij gesloten.Showroom

Welke maatregelen nemen wij vanwege het Coronavirus?

Let op: Voor u en onze gezondheid is i.v.m. het Coronavirus is onze showroom en magazijn tot nader inzien alleen op afspraak te bezoeken. Afhalen alleen mogelijk indien online betaald is en op afspraak af te halen. Donderdag 28 en 29 november zijn wij gesloten.

Gevestigd in de oude zagerij, treft u onze uitgebreide showroom aan.

Hier vindt u alle soorten schuttingen, van hout tot composiet, vlonderplanken en nog veel meer. We hebben een ruime assortiment aan showvloeren van o.a. Elephant, CarpGarant en FelixClercx.

Wij vinden het belangrijk dat wij degelijk advies kunnen geven en daar hoort zeker een showroom bij. Tijdens zo'n gesprek proberen wij zo goed mogelijk in kaart te krijgen wat uw wensen en eisen zijn. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en nemen alle voor- en nadelen met u door. Wanneer uw een keus heeft gemaakt, zullen wij ter plekken of per mail een vrijblijvende offerte maken. Om een goede prijs te kunnen geven, hebben wij de afmetingen van uw tuin nodig of van de vlonder die u wilt plaatsen. Uiteraard kunt u op locatie ook meteen uw bestelling plaatsen. Controleer vooraf de openingstijden. Mocht u zeker willen zijn dat wij in alle rust het gesprek kunnen voeren, belt u ons voor een afspraak.

Bent u van plan om onze showroom te bekijken? Controleer altijd de openingstijden. In de perioden van 4 december 2021 tot medio februarie 2022, zijn wij op zaterdag gesloten. Mocht u toch naar de showroom willen, maak dan een afspraak.

Voor vragen en/of opmerkingen;

Tel: 0348 688641

@: info@tuinhoutcentrale.nl

Bezoek- en postadres:

Barwoutswaarder 89a

3449 HK Woerden

Routebeschrijving