Attentie langere levertijden, showroom op afspraak, grote verkeershinder A12.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prisstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Vanaf maandag 27 september 21.00 uur tot donderdag 7 oktober 05.00 uur is de A12 tussen Utrecht knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug a/d Rijn richting Den Haag afgesloten. Tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk zijn er minder rijstroken beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de verkeershinder en verklaring van de huidige prijsstijgingen.Showroom

Welke maatregelen nemen wij vanwege het Coronavirus?

Let op: Voor u en onze gezondheid is i.v.m. het Coronavirus is onze showroom en magazijn tot nader inzien alleen op afspraak te bezoeken. Afhalen allen mogelijk indien online betaald is en op afspraak af te halen. 13 en 14 mei zijn wij gesloten en 22 mei vanaf 12.00 uur. Maandag 9 augustus 2021 t/m 15 augustus 2021 zijn wij gesloten.

Gevestigd in de oude zagerij, treft u onze uitgebreide showroom aan.

Hier vindt u alle soorten schuttingen, van hout tot composiet, vlonderplanken en nog veel meer. We hebben een ruime assortiment aan showvloeren van o.a. Elephant, CarpGarant en FelixClercx.

Wij vinden het belangrijk dat wij degelijk advies kunnen geven en daar hoort zeker een showroom bij. Tijdens zo'n gesprek proberen wij zo goed mogelijk in kaart te krijgen wat uw wensen en eisen zijn. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en nemen alle voor- en nadelen met u door. Wanneer uw een keus heeft gemaakt, zullen wij ter plekken of per mail een vrijblijvende offerte maken. Om een goede prijs te kunnen geven, hebben wij de afmetingen van uw tuin nodig of van de vlonder die u wilt plaatsen. Uiteraard kunt u op locatie ook meteen uw bestelling plaatsen. Controleer vooraf de openingstijden. Mocht u zeker willen zijn dat wij in alle rust het gesprek kunnen voeren, belt u ons voor een afspraak.

Bent u van plan om onze showroom te bekijken? Controleer altijd de openingstijden.

Voor vragen en/of opmerkingen;

Tel: 0348 688641

@: info@tuinhoutcentrale.nl

Bezoek- en postadres:

Barwoutswaarder 89a

3449 HK Woerden

Routebeschrijving