Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.Showroom

Welke maatregelen nemen wij vanwege het Coronavirus?

Let op: Voor u en onze gezondheid is i.v.m. het Coronavirus is onze showroom en magazijn tot nader inzien  op afspraak geopend! Vrijdag 13 t/m maandag 16 november 2020 zijn wij gesloten.

Gevestigd in de oude zagerij, treft u onze uitgebreide showroom aan.

Hier vindt u alle soorten schuttingen, van hout tot composiet, vlonderplanken en nog veel meer. We hebben een ruime assortiment aan showvloeren van o.a. Elephant, CarpGarant en FelixClercx.

Wij vinden het belangrijk dat wij degelijk advies kunnen geven en daar hoort zeker een showroom bij. Tijdens zo'n gesprek proberen wij zo goed mogelijk in kaart te krijgen wat uw wensen en eisen zijn. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en nemen alle voor- en nadelen met u door. Wanneer uw een keus heeft gemaakt, zullen wij ter plekken of per mail een vrijblijvende offerte maken. Om een goede prijs te kunnen geven, hebben wij de afmetingen van uw tuin nodig of van de vlonder die u wilt plaatsen. Uiteraard kunt u op locatie ook meteen uw bestelling plaatsen. Controleer vooraf de openingstijden. Mocht u zeker willen zijn dat wij in alle rust het gesprek kunnen voeren, belt u ons voor een afspraak.

Bent u van plan om onze showroom te bekijken? Controleer altijd de openingstijden.

Voor vragen en/of opmerkingen;

Tel: 06-12867876

@: info@tuinhoutcentrale.nl

Bezoek- en postadres:

Barwoutswaarder 89a

3449 HK Woerden

Routebeschrijving