Bij de Tuinhoutcentrale kunt u veilig en vertrouwd winkelen want wij zijn gecertificeerd lid van thuiswinkel.org.

Wij bieden u verschillende keuzes wat betreft betalingen.

Online betalen:

Wanneer u online een bestelling plaatst, kunt u betalen met ideal via een beveiligde verbinding.

Bancontact:

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. 

Sofortbanking:

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.

Op locatie:

U kunt niet bij ons pinnen of contant. Dit is voor uw en onze veiligheid. Er is geen contant geld aanwezig op locatie. Wilt u toch contant betalen, neem dan van tevoren even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Riverty:

Achteraf betalen kan ook met Riverty. Achteraf betalen kosten €10.- extra. u dient wel uw juiste gegevens invoeren. De maximale limiet is €5000,- mits u geen overige openstaande facturen bij Afterpay hebt staan.U ontvangt van Riverty een betalingsmail. Alle vragen omtrent betalen e.d. dient u met Riverty te regelen.

Aan de chauffeur:

Er is geen mogelijkheid om aan de chauffeur te betalen.