Opbergkist 125 x 53 x 56 cm. Type: Lariks/Douglas

Douglas lariks opbergkist van Tuindeco met bodem en stevige scharnieren. Bestel de houten tuinkist nu veilig en gemakkelijk online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

13500

Deze opbergkist met bodem van Tuindeco meet 125 cm breed, 53 cm diep en 56 cm hoog. De douglas lariks tuinkist wordt als makkelijk bouwpakket geleverd met alle bevestigingsmaterialen en stevige scharnieren. Ideaal om tuinkussens of klein tuingereedschap in op te bergen.

De houten tuinkast is gemaakt van 16 mm PEFC gecertificeerd hout. Uiteraard zijn de 16 mm dikke douglas planken geschaafd. Bij extreme regenval kan er wat water doorlekken in de kist. Tip: monteer vijverfolie in de kist. Eventueel kunt u de tuinkist nog behandelen met een transparante beits om de kleur te behouden en de levensduur te verlengen.

Gewicht: 20
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: GRS, FSCPEFC
Basismateriaal: Hout
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten