NewTechWood® Composiet Zweeds Rabat Gevelbekleding 13 x 142 mm. Type: Used Wood Black

NewTechWood® composiet Zweeds rabat gevelbekleding is duurzaam, modern en exclusief. Nu verkrijgbaar bij uw Felix Clercx erkende dealer.
NewTechWood® Composiet Zweeds Rabat Gevelbekleding 13 x 142 mm. Type: Used Wood Black

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

NewTechWood® wandbekleding is een co-extrusie composiet gevelbekleding met een zweeds rabat profiel. De dikte van de planken lopen van 4 tot 13 mm en zijn 2,25 of 4 meter lang. De totale breedte van de gevelplank is 142 mm, met een werkende breedte van 130 mm. 

De Used Wood Black gevelplanken van NewTechWood® met een natuurlijke vintage houtstructuur, hebben een diep zwarte kleur met een warme uitstraling. De houtcomposiet wordt dankzij de co-extrusietechniek rondom beschermt met een dunnen laag polyethyleen. De unieke formule van de polyethyleen, zorgt er voor dat de gevelbetimmering niet gaat verkleuren, vlek-, vochtbestendig en weinig onderhoud vereist. NewTechWood® geeft zelfs tot 25 jaar garantie op kleurgarantie! 

Deze ecologische en milieuverantwoordelijk gevelbekleding is vervaardig uit hightech polymeerhout, bestaande uit 60% hout en 40% gerecycled polyethyleen. Tijdens de verwerking worden er geen giftige stoffen, geen lijm en zware metalen gebruikt. De NewTechWood® planken zijn gemaakt van 95% gerecycled materialen en is 100% recyclebaar. Een uitermate milieuvriendelijke alternatief voor tropisch hardhout. 

NewTechWood® gevelbekleding is zeer eenvoudig en snel te installeren. Bij een verticale plaatsing van de gevelplanken dienen de geschaafde hardhouten regels van minimaal 25 x 40 mm voorzien te worden van schuine kant. Dit om te zorgen dat er geen vocht op de regels blijven hangen. Voor een horizontale plaatsing is dat niet nodig. De regels dienen 50 cm hart op hart uit elkaar geplaatst te worden, afhankelijk. De afmetingsstabiliteit is 1 mm per meter bij een temperatuur van 30°. Elke plank dient een begin- en eindregel te hebben en één fixatieclip. De fixatieclip wordt of aan begin of in het midden geschroefd. De planken worden met een onzichtbare clip bevestigd, hierdoor heeft het een moderne en strakke uitstraling. Ook zorgt de clip voor luchtcirculatie tussen de bekledin en regels, daardoor blijft de buitenkant droog en isoleert het van buitenaf. Voor deze gevelbekleding bestaan er ook eind- en buitenhoekprofielen. U heeft per plank ongeveer 7 RVS schroeven nodig of 16 stuks per m².

Alle nodigde materialen om de NewTechWood® te monteren, vindt u uiteraard terug op onze site. Voor uw gemak hebben wij deze bij de verwante artikelen op een rijtje gezet. 

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Fiberdeck
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: WPC
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten