Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Nesling veranda Wall 1. Type: 370 x 370 cm.

Douglas houten pergola veranda met schaduwdoek van Nesling, bestel uw zonnedoek bij de erkende Nesling dealer.

Beschikbaarheid: Leverbaar begin 2019

1.11900
Deze pergola bevestigd u aan de muur met de bijgeleverde muurankers. Bij wall 1 schuift het harmonica doek vanaf de muur naar buiten en bij wall 2 schuift het doek langs de muur. De pergola heeft als buitenmaat 402 x 391 cm en als binnenmaat 380 x 380 cm. De pergola veranda is van geschaafd en ongeschilderd Douglas lariks hout en wordt uiteraard geleverd inclusief het bekende Nesling harmonica schaduwdoek in de maat 370 x 370 cm.Wij adviseren u om de palen in de grond in het beton te zetten. De pergola's van 200 en 290 cm breed worden geleverd met palen van 85 x 85 mm en de pergola's van 370 cm breed worden geleverd met palen van 110 x 110 mm. Daarnaast is er een duidelijk bouwplan en de benodigde basis montage materialen. Let op: Geef bij uw bestelling aan welke kleur Coolfit harmonicadoek u wilt in het opmerkingenveld. Zand, Zwart, Lime Groen, Antraciet of Gebroken wit. De Coolfit harmonicadoek is waterdoorlatend, beschermt tot 95% tegen schadelijke UV-stralen, is evenvoudig te reinigen en u krijgt 5 jaar garantie Indien u de pergola op een harde ondergrond wilt plaatsen zoals een dakterras of houten vlonder, dan besteld u de optionele Pergola vloerkit (per 2 stuks verpakt) erbij. Om laagstaande zon te weren kunt u separaat een Nesling rolgorijn bestellen. In de winter kunt u het harmonica schaduwdoek in de optionele beschermhoes plaatsen. Meer informatie over de eigenschappen van Douglas lariks vindt u hier.

Gewicht: 75
Voorraad: Leverbaar begin 2019
Merk: Nesling
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas Lariks
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten