Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Nesling schaduwdoek Type: Maatwerk

Wilt u een schaduwdoek op maat, Nesling maakt het. Uw zonnedoek wordt maat gemaakt. Bestel nu exclusief bij www.tuinhoutcentrale.nl!

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

000
Heeft u een andere maat in gedachte dan de standaard zonnedoeken. Wij maken ieder shadowsail op maat. Mail ons voor een prijs van uw schaduwdoek. Deze informatie hebben we nodig (maten zijn exclusief bevestigingsmaterialen). Mail ons de volgende opties. Stap voor stap maakt u een keuze: 1: Product Coolfit waterdoorlatend Schaduwdoek Dreamsail waterafstotend Schaduwdoek Coolfit harmonica schaduwdoek Coolfit rolgordijn Bevestigingsmateriaal 2: Vorm Driehoek Driehoek met rechte hoek links Driehoek met rechte hoek rechts Rechthoek Trapezium 3: Maat Lengte en breedte 4: Kleur Gebroken wit Zand Terracotta Antraciet Zwart Lime groen Mail ons de gegevens en wij sturen u graag een offerte voor uw schaduwdoek op maat. Vergeet niet de bevestigingsmaterialen te vermelden. Wij adviseren minimaal 2 stelbouten en 1 ketting. De maat van de schaduwdoeken is inclusief de RVS ogen. Kies eerder voor een iets kleiner doek dan te groot. Met de ketting en de stelbouten kunt u makkelijk het schaduwdoek spannen.
Gewicht: 15
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nesling
Keurmerk: TNO gekeurd
Basismateriaal: Nee
RVS: Ja
Bijzonderheden: Maatwerk

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten