Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Nesling Coolfit Harmonica schaduwdoek 2.0 x 4.0 m Type: Zand

Harmonica schaduwdoek voor pergola en veranda. Geknoopt UV werend doek. Nu te koop online.

Beschikbaarheid: Leverbaar begin 2019

35151
Voor de gratis verzending kruist u bij het bestellen aan dat u het komt afhalen in de winkel, wij zorgen ervoor dat uw bestelling gratis naar uw adres wordt gezonden. Wordt exclusief de palen geleverd.

Nesling heeft speciaal voor veranda's en pergola's dit eenvoudig te monteren Harmonica zonnedoek ontworpen. U monteert het harmonicadoek tussen de palen en kunt met behulp van het trekkoord zelf bepalen of het zonnescherm open of dicht moet. Het wordt als compleet pakket aangeboden, dus inclusief de baleinen, trekkoord en overig montage materiaal. Nesling Coolfit harmonicadoeken zijn gemaakt van vuilwerend en waterafstotend hoogwaardig polyester (geweven polyester (280 gr/m2 geweven HDPE stof). Door deze dichtheid kunt u maar liefst 95% van de schadelijke UV stralen weren en dat is maar liefst 30% meer dan een traditionele parasol. Nesling is in 2008 met dit vierkante harmonica terraszeil winnaar geworden van de Tuinidee Award en sindsdien marktleider. Alleen de beste materialen zoals hoogwaardig geknoopt materiaal en de beste RVS materialen worden verwerkt in deze semi-professionele schaduwdoeken. Daarom wordt er ook 5 jaar garantie gegeven. Bekijk hier de montagevideo.

Gewicht: 10
Voorraad: Leverbaar begin 2019
Merk: Nesling
Keurmerk: TNO gekeurd
Basismateriaal: Geknoopt doek
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten