Metalen stoel 41 x 48 x 93 cm. Type: Verano

Deze vintage metalen overschilderbare tuinstoel Verano van Elephant heeft een robuuste uitstraling. De Verano zal perfect gecombineerd worden met een houten tafel. Uiteraard te veilig en snel te bestellen bij uw online tuinspecialist.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

5250
De metalen tuinstoel Verano van Elephant is overschilderbaar. Als u van een industriële uitstraling houdt, dan is deze metalen stoel wellicht iets voor u (wel even in de transparante lak zetten). Zowel binnen als buiten te gebruiken. Er zitten onregelmatigheden in de stoel waardoor deze oud lijkt. U kunt de tuinstoel spuiten en schilderen in iedere gewenste kleur. De Verano stoel meet 41 x 48 x 93 cm hoog. Plaats op de zitting een leuk kussen en u zit op deze stoel heerlijk aan een houten tafel.
Gewicht: 10
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Metaal
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: metalen stoel

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten