Visie:

De drukke levens van vandaag vragen om een oase van rust, een plek voor jezelf waar ontspanning, schoonheid, gezelligheid en geborgenheid de boventoon voeren. Onze producten lenen zich uitstekend voor de vormgeving van een dergelijke plek.

2018:

Met trots presenteren wij u dan ook ons tuinprogramma voor 2018. Dit veelzijdige aanbod bestaat uit enerzijds het FelixTimber constructiehout programma, waarmee u de meest duurzame buitenconstructies kunt samenstellen. Naast hardhout vindt u bij ons ook alternatieve materialen, zoals het tegenwoordig populaire houtkunststof composiet. Wij bieden u met het Fiberon® programma in massieve houtkunststof terrasplanken een vooruitstrevend topproduct aan, dat zowel duurzaam als onderhoudsarm is. Vanuit milieustandpunt springen met name Thermo-Essen en Thermo-Bamboe eruit: respectievelijk lokale en snelgroeiende grondstoffen die door een warmtebehandeling uiterst weersbestendige eigenschappen hebben verkregen. Een terras, overkapping of tuinhuisje:

FelixTimber biedt de oplossing!

Anderzijds bieden wij u ook een compleet programma kant-en-klare tuinproducten, FelixWood, waarmee u met een ruime keuze aan onder andere tuinschermen, op een esthetische manier uw tuinafscheiding kunt vormgeven. Met ons tuinprogramma 2018 hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben werkelijk alles in huis op het gebied van tuinhout, ook in combinatie met moderne materialen als composiet, aluminium en Thermowood. Felix Clercx is al meer dan 125 jaar actief als familiebedrijf en wordt ondertussen door de derde generatie geleid. Door de jaren heen hebben wij al vele ontwikkelingen meegemaakt in ons vakgebied. Wat voor Felix Clercx echter altijd voorop is blijven staan is kwaliteit leveren van de bovenste plank. U kunt rekenen op onze ervaring en deskundigheid voor een selectie van de beste houtsoorten en materialen.

Toekomst:

Bovendien zijn al onze producten duurzaam. Duurzaam betekent dat ons hout lang meegaat. Wel een leven lang! Alle houtsoorten die wij persoonlijk voor u selecteren behoren tot de hoogste duurzaamheidsklasses. Duurzaam betekent daarnaast dat ons hout zo geproduceerd wordt, dat we ook in de toekomst nog lang plezier kunnen hebben van dit prachtige natuurproduct. Dat hout beschikbaar blijft voor onze kinderen en ook weer voor hun kinderen.

Brouchures Felix Clercx