Attentie langere levertijden en showroom op afspraak.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prijsstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Voor meer informatie over de huidige prijsstijgingen klik hier.

Tuinhoutcentrale.nl heeft gekozen voor het merk Elephant by Dekker vanwege de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Tuinhoutcentrale is een Exclusive dealer. Dit betekend dat ons assortiment uitgebreider is dan veel andere dealers. Het Elephant merk past perfect bij ons doel om een breed assortiment tuinhout- en composiet aan te bieden van goede kwaliteit, terwijl de prijs betaalbaar blijft. Daarnaast verkopen wij Carpgarant en Felixwood produkten

Elephant beschikt over wereldwijd over eigen bossen. Tevens heeft Elephant lokaal eigen houtzagerijen en fabrieken waar het hout wordt geproduceerd voor de Europese markt. Met meer dan 2000 medewerkers en FSC gecertificeerde bossen neemt Elephant haar maatschappelijke verantwoording.

Nadat het hout en compsosiet aankomt in Europa, wordt het in Nederlandse vestigingen nogmaals uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden de producten uitgeleverd aan de Tuinhoutcentrale.nl. Zodoende bent u gegarandeerd van kwaliteit: Elephant kwaliteit by Dekker.

De maatschappelijke en ecologische ideologie van Elephant, gecombineerd met een zeer hoge kwaliteit, heeft ertoe geleid dat de Tuinhoutcentrale.nl zich er hard voor heeft gemaakt om erkend dealer van Elephant te worden. Hier zijn we enorm trots op.

De producten op de website vormen ons basisassortiment. Het assortiment van Elephant is echter nog veel groter. Helaas is het voor ons niet mogelijk om het gehele assortiment van Elephant op te slaan en te laten zien op onze site. De brochure van Elephant is in te zien via de volgende link: 

Brochure 2020 Elephant by Dekker

Mocht u iets zien in de brochure wat u absoluut wilt bestellen, neem dan even contact met ons op. In overleg met Elephant kijken wij vervolgens wat we voor u kunnen betekenen. Let op: Elephant verkoopt niet direct aan particulieren en kleinere hoveniersbedrijven. Zelf contact zoeken met Elephant heeft dus geen zin.