Attentie langere levertijden, showroom op afspraak.

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 28 april 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aangezien wij beperkt zijn in vierkantenmeters, mogen er maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Ontzettend veel mogelijkheden voor jouw met tuinhout van CarpGarant 

De tuin is bij uitstek de plaats waar jij je lekker voelt. De plaats waar je beschutting vindt en je terug kunt trekken. De ideale manier om dit te doen, is met tuinhout van CarpGarant. In onze ruime collectie vind je altijd precies dat product waar jouw tuin behoefte aan heeft.

Trots Bij CarpGarant zijn we trots op wat we maken. Ons assortiment is het resultaat van een constante zoektocht naar het mooiste hout en de beste ontwerpen – wij weten waar de Nederlandse tuin behoefte aan heeft.

Voor iedereen Voor elk budget en voor elke smaak vind je bij CarpGarant een prachtig en uitgebreid assortiment.

Kwaliteit Al onze producten worden gekenmerkt door een uniek ontwerp, hoogwaardig materiaal en een gebruiksvriendelijke constructie. Bovendien staan wij voor duurzame producten.

Historie 

Sinds 1921

CarpGarant is een merk van Carpentier Tuinhout, opgericht in 1921 als handelsbedrijf in hout. In bijna 100 jaar heeft het bedrijf een grote expertise en gerenommeerde naam opgebouwd. Onze medewerkers zijn constant op zoek naar het mooiste hout en de beste ontwerpen, passend bij de Nederlandse tuin. CarpGarant is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van tuinhout met een uitgebreid dealernetwerk. hoogwaardig materiaal en een gebruiksvriendelijke constructie. Bovendien staan wij voor duurzame producten.

Duurzaamheid& & Certificering

FSC- en PEFC Certificering

Hout is een veel gebruikte grondstof. Dit betekent dat hiervoor veel bomen worden gekapt. Wij willen u garanderen dat het hout wat wij voor onze producten gebruiken uit goed beheerde bossen afkomstig is. Door middel van het FSC® of het PEFC™ keurmerk kunnen we dit. 

FSC® is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Het PEFC™ keurmerk waarborgt een milieuvriendelijk, een sociaal voordelig en een economisch leefbaar bosbeheer. PEFC / 01-31-80

Daarnaast voldoen wij aan de eisen van de European Timber Regulation (‘EUTR’). Deze verordening bepaalt dat uitsluitend legaal gekapt hout in de Europese Unie geïmporteerd mag worden. Een voor ons zeer belangrijke eis die wij al geruime tijd voor het ontstaan van deze regelgeving nastreefden voor onze producten.

KOMO Vignet
Omdat wij staan voor duurzame producten wordt veel van ons hout geïmpregneerd. Wanneer het KOMO vignet bij een product staat, is deze onder KOMO-keur geïmpregneerd en daarmee beschermd tegen schimmels en houtrot. 

CE-Normering Speeltoestellen

Al onze speeltoestellen voldoen aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU-richtlijnen.

De brochure van CarpGarant is in te zien via de volgende link:

Brochure 2020 CarpGarant