Carpentier Professional, als importeur en producent, fungeert als professionele partner voor distributeurs in de bouw & hout, GWW en retail. Het bedrijf voorziet in een volledig assortiment aan hout, tuinhout, composiet, gevelbekleding, houten werkbladen en ijzerwaren. Onder hun eigen label introduceren ze diverse productlijnen op de markt.

Door middel van één centraal kanaal biedt Carpentier Professional haar afnemers een breed en diep assortiment met veelzijdige expertise. Ze staan garant voor concurrerende prijzen dankzij grootschalige en volumineuze inkoop. Daarnaast is maatwerk een sterk punt, waarbij ze specifieke wensen bij grote volumes realiseren door middel van sourcing.

Private Labels

Met hun eigen merken presenteren ze een uniek assortiment met onderscheidend vermogen. In hun eigen werkplaats worden producten ontwikkeld en getest, waarna de productie zowel in binnen- als buitenland plaatsvindt.

  • CarpGarant: kwaliteitsmerk voor tuinhout en tuinaccessoires
  • Gardenline: retail label voor tuinhout en tuinaccessoires
  • Elements: composiet vlonderplanken en tuinschermen
  • Archipan: massieve kunststof gevelpanelen
  • Starcrown: massieve houten werkbladen

De Carpentier Mooren Groep

Carpentier Professional maakt deel uit van De Carpentier Mooren Groep, een bedrijf met ongeveer 150 werknemers. Deze groep omvat groothandels- en detailhandelsbedrijven voor zowel professionals als consumenten. De Carpentier Mooren Groep onderscheidt zich door zeer sterke voorraadposities, innovatieve concepten en talrijke voordelen voor de klant, voortkomend uit de synergie tussen de vier zelfstandige bedrijfsonderdelen.

Kijk voor meer informatie op www.carpentierprofessional.nl