LED Paalverlichting type: Aluminium paal 6.8 x 6.8 cm

Antraciete Elephant LED verlichting voor de scherm met een aluminium 6,8 x 6,8 cm armatuur. Nu in de webshop verkrijgbaar!

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

2950
Paaltop LED verlichting van Elephant is te gebruiken voor de Zelfbouw schuttingsysteem en voor de aluminium palen met een afmeting van 6,8 x 6,8 cm. Deze is voorzien van een ingebouwde solar panel en een aluminium armatuur welke perfect past op de zelfbouw en aluminium schutting palen. De netto hoogte is 7 cm. Met de ingebouwde zonnepaneel wordt de LED lamp overdag opgeladen. Wanneer het donker gaat zal deze automatisch gaan branden en zodra het licht wordt schakelt deze vanzelf uit. Een energiezuinige manier om uw tuin te verlichten.
Gewicht: 1
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Zonnepaneel led verlichting

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten