Lakka Fiberdeck Spotlamp Type: Boston

Lakka led spot voor uw Boston composiet schutting nodig? Tuinhoutcentrale is erkend dealer van Lakka verlichting voor de Boston schuttingen van Fiberdeck .

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

6000

Wilt u wat meer sfeer in de tuin? De Boston LED spot Lakka monteert op de palen van uw Fiberdeck wpc schutting. De aluminium antraciet gepoedercoate (RAL 7016) LED spot Lakka heeft de afmeting van 100 x 100 x 100mm en heeft een beweegbare hoek. Het licht is dus in te stellen (zie foto's)

Het warmwitte licht heeft een sterkte van 600 lumen. De stroomvoorziening kan gewoon met 220 volt en de Lakka spot vraagt 6 watt aan vermogen. De bedrading kunt u wegstoppen in de holle aluminium palen uit de Boston Fiberdeck serie. Uiteraard voldoet de verlichting aan de IP-65 norm wat betekend dat de LED spot water-, en stofdicht is.

Gewicht: 4
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: aluminium gepoedercoat
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Antraciet

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten