Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Kapschuur XL geschaafd Douglas 677x452 cm Type: Bergen 3

Tip: Nu met gratis verzending. Bestel de overkapping met schuurtje en zadeldak Bergen XL type 3 nu online met korting bij de erkende dealer van Tuindeco International.
Kapschuur XL geschaafd Douglas 677x452 cm Type: Bergen 3

Beschikbaarheid: Minimaal 2 weken

Bent u op zoek naar een kapschuur met berging en zadeldak ? De kapschuur Bergen XL type 3 is een terrasoverkapping met een zadeldak en met ingebouwd schuur. Deze is ook leverbaar met zwarte potdeksel wanden. De kapschuur is er in twee maten namelijk de Large en de Extra large. De stoere Bergen 3 XL is gemaakt van geschaafd Douglas lariks hout. Het hout is gedroogd en geschaafd en van absolute a-kwaliteit. Alles is al voor u op maat gezaagd en voorgeboord, ideaal om snel een houten overkapping neer te zetten. Standaard wordt de Bergen L type 3 geleverd met een onbehandeld vuren kozijn en 2 openslaande deuren maar optioneel kunnen deze ook geleverd worden in Douglas larikshout.

De Douglas palen zijn 14.5 x 14.5 cm. Wij adviseren u om de palen op betonpoeren te monteren om houtrot te minimaliseren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Voor de extra stevigheid monteert u de bijgeleverde schoren. De nokhoogte is 326 cm en de staanders staan 298 cm uit elkaar aan de voor en achterzijde. (Een plattegrond vindt u onder de foto) Standaard wordt de kapschuur van Tuindeco zonder dakbekleding geleverd. Voor de afwerking van het Douglas lariks dakbeschot kunt u dakshingles recht, hexagonaal en beverstaart mee bestellen. Voor een snelle montage kunt u kiezen voor de set compleet met dakpan profielen of u kiest voor het lichtgewicht complete Aquapan daksysteem. Bij het Aqua-pan set dient u nog wel extra dakfolie mee te bestellen.

Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor kapschuren en overkappingen van o.a. Tuindeco en aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie.

Voorraad: Minimaal 2 weken
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten