Kapschuur XL geschaafd Douglas 1302x452 cmType: Bergen 10

Actie: Kapschuur met zadeldak van douglas lariks hout Bergen XL type 10. Bestel uw overkapping Bergen extra large type 10 van Tuindeco nu voordelig online bij de erkende dealer. Gratis verzending.
Kapschuur XL geschaafd Douglas 1302x452 cmType: Bergen 10

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De grote kapschuur Bergen XL type 10 geeft wat extra beschutting omdat hij geleverd wordt met een zijwand en een achterwand van gepotdekselde delen. Deze zijn ook in het zwart leverbaar. Het voordeel van de Bergen kapschuren is dat al het hout al op lengte is gezaagd. We hebben voor deze terrasoverkapping Bergen Extra Large het hout laten drogen en schaven., en is er uitsluitend met kernvrij hout gewerkt. Om de levensduur te maximaliseren monteert u de palen van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. De breedte is maar liefst 13.02 meter en 4.52 meter diep met een nokhoogte van 3.26 meter.

Standaard wordt de zadeldak constructie zonder dakbedekking geleverd, maar wij bieden optioneel een breed gamma aan. Zo kunt u kiezen uit dakshingles recht, hexagonaal of dakshingles beverstaart. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren dakpan profielplaten of de lichtgewicht Aqua-pan sets. Als u een keuze maakt zorgen wij ervoor dat er voldoende vierkante meters wordt geleverd. Bij de dakshingles dient u nog wel de kit voor dakbedekking mee te bestellen. Voor de afwatering kunt u kiezen uit een kunststof waterafvoerset of een vuurverzinkte set.

Het houtpakket voor de kapschuur Bergen extra large type 10 wordt geleverd inclusief materialenlijst, schroeven en bouwpakket. Onder de foto kunt u een plattegrond vinden van de beide modellen. Bestel uw Overkapping met zadeldak Bergen type 10 bij de erkende Tuindeco dealer. Nu met gratis verzending.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten