Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Zadeldak overkapping Large geschaafd Douglas 478x395 cm Type: Hamar 3

Tip. Overkapping met schuurtje Hamar L type 3 nodig? Tuinhoutcentrale is erkend dealer van de Hamar 3 zadeldak overkapping en levert nu zonder bezorgkosten in Nederland.
Zadeldak overkapping Large geschaafd Douglas 478x395 cm Type: Hamar 3

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Bent u op zoek naar een overkapping met zadeldak en ingebouwd schuurtje? Wij hebben de Douglas overkapping met zadeldak Hamar type 3 L in ons assortiment. De terrasoverkapping met berging Hamar 3 large is gemaakt van geschaafd Douglas lariks hout. Dit hout is gedroogd, geschaafd, kernvrij en van absolute A-kwaliteit. Wij adviseren u om de staanders van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren te monteren.

De wanden van de Hamar 3 L overkapping zijn optioneel ook in het zwart leverbaar. De wanden zijn opgebouwd uit brede gepotdekselde planken van Douglas lariks. Het dakbeschot is voorzien van een mes en groef profiel waardoor de planken van de veranda overkapping Hamar Large mooi op elkaar aansluiten, en deze zijn 16 mm dik. De Hamar 3 is in totaal 348 cm hoog. De openslaande deuren van de berging zijn van onbehandeld vuren maar u kunt ook kiezen voor Douglas deuren. Onder de foto hebben wij een plattegrond gevoegd waar u duidelijk de binnen en buitenmaten van de overkapping met zadeldak Hamar 3 L kunt zien.

Standaard wordt er geen dakbekleding meegeleverd. Tuinhoutcentrale biedt u een breed gamma aan oplossingen zoals verschillende kleuren shingles. Selecteer naar wens de shingles recht, dakshingles beverstaart of dakshingles hexagonaal. Veel klanten kiezen ook voor de gemakkelijke dakpanprofielplaten en het lichtgewicht Aquapan systeem. Wij zorgen dat u voldoende materialen ontvangt. Vergeet ook niet om dakgootset kunststof 100 mm antraciet of de luxe dakgootset vuurverzinkt 125 mm mee te bestellen.

Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor kapschuren en overkappingen van o.a.Tuindeco en aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten