Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 8

Actie: nu met gratis verzending. Douglas kapschuur Bergen L type 8 besteld u met korting bij de erkende Tuindeco dealer. De kapschuur overkapping met zadeldak en schuur Bergen Large type 8 is nu online te bestellen.
Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 8

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Op zoek naar een royale kapschuur met berging en ruime veranda? Deze schitterende kapschuur Bergen L type 8 heeft een fraai zadeldak en is ook met zwarte wanden leverbaar. De terrasoverkapping Bergen 8 large is in totaal 678 cm breed en 306 cm diep en is geheel gemaakt van duurzaam Douglas lariks hout. We hebben het kernvrije hout gedroogd en vervolgens geschaafd waardoor het stabiel is en minder werkt dan ongedroogd hout. De staanders zijn 14.5 x 14.5 cm en we adviseren u deze op betonpoeren te plaatsen om de levensduur te optimaliseren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De kapschuur Bergen 8 heeft een zitgedeelte van 3.96 meter bij 3.06 meter. De berging van de houten overkapping Bergen 8 meet 1.98 x 1.98 meter en is standaard voorzien van onbehandeld vurenhout U kunt als optie ook voor geheel Douglas deuren en raam kiezen. Uiteraard leveren we bij de terrasoverkapping bergen 8 ook de fraaie hekken mee.

De kapschuur Bergen 8 wordt geleverd zonder dakbedekking. U kunt kiezen uit dakshingles recht, beverstaart, hexagonaal. Een snelle oplossing om het dak te bekleden is door er, na het aanbrengen van dakfolie, er dakpanprofielplaten op te monteren. Wellicht kiest u voor de duurzame Aqua-pan oplossing. Wij zorgen ervoor dat u voldoende materiaal ontvangt bij uw bestelling. Voor de afwatering bieden wij u aan om te kiezen voor een kunststof dakgootset en een vuur verzinkte dakgootset.

Met het houtpakket leveren wij een materiaalstaat, schroeven en een bouwtekening mee. Tuinhoutcentrale is erkend dealer van Tuindeco kapschuren en overkappingen en aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, veilg online shoppen. 

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten