Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 8

Actie: nu met gratis verzending. Douglas kapschuur Bergen L type 8 besteld u met korting bij de erkende Tuindeco dealer. De kapschuur overkapping met zadeldak en schuur Bergen Large type 8 is nu online te bestellen.
Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 8

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Op zoek naar een royale kapschuur met berging en ruime veranda? Deze schitterende kapschuur Bergen L type 8 heeft een fraai zadeldak en is ook met zwarte wanden leverbaar. De terrasoverkapping Bergen 8 large is in totaal 678 cm breed en 306 cm diep en is geheel gemaakt van duurzaam Douglas lariks hout. We hebben het kernvrije hout gedroogd en vervolgens geschaafd waardoor het stabiel is en minder werkt dan ongedroogd hout. De staanders zijn 14.5 x 14.5 cm en we adviseren u deze op betonpoeren te plaatsen om de levensduur te optimaliseren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De kapschuur Bergen 8 heeft een zitgedeelte van 3.96 meter bij 3.06 meter. De berging van de houten overkapping Bergen 8 meet 1.98 x 1.98 meter en is standaard voorzien van onbehandeld vurenhout U kunt als optie ook voor geheel Douglas deuren en raam kiezen. Uiteraard leveren we bij de terrasoverkapping bergen 8 ook de fraaie hekken mee.

De kapschuur Bergen 8 wordt geleverd zonder dakbedekking. U kunt kiezen uit dakshingles recht, beverstaart, hexagonaal. Een snelle oplossing om het dak te bekleden is door er, na het aanbrengen van dakfolie, er dakpanprofielplaten op te monteren. Wellicht kiest u voor de duurzame Aqua-pan oplossing. Wij zorgen ervoor dat u voldoende materiaal ontvangt bij uw bestelling. Voor de afwatering bieden wij u aan om te kiezen voor een kunststof dakgootset en een vuur verzinkte dakgootset.

Met het houtpakket leveren wij een materiaalstaat, schroeven en een bouwtekening mee. Tuinhoutcentrale is erkend dealer van Tuindeco kapschuren en overkappingen en aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, veilg online shoppen. 

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten