Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 7

Gratis verzending. Kapschuur Bergen L type 7 met zadeldak en opberg schuurtje Bestel uw kapschuur Bergen Large type 7 bij de erkende Tuindeco dealer.
Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 7

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Bent u op zoek naar een Douglas overkapping met berging? Dan is wellicht de kapschuur Bergen L type: 7 iets voor u. De houten overkapping van het merk Tuindeco heeft een zadeldak en is voorzien van een schuurtje. De combinatie van een ruime zithoek en schuurtje maken de kapschuur bergen Large type 7 een populaire terrasoverkapping. Het hout is gedroogd, geschaafd, op lengte gezaagd en kernvrij.

De 8 robuuste staanders zijn 14.5 x 14.5 cm dik. U kunt de gepotdekselde wanden van de overkapping Bergen 7 ook in het zwart kopen. De planken hebben een werkende breedte van 17 cm. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Het zitgedeelte van de Bergen 7 large is 3.96 meter breed en de diepte is 306 cm. De berging wordt standaard geleverd met een onbehandelde vuren deur maar tegen een meerprijs is de deur ook in Douglas lariks verkrijgbaar. Wij adviseren u om de staanders altijd op betonpoeren te monteren om de levensduur te optimaliseren.

Standaard wordt de kapschuur Bergen L type 7 zonder dakbekleding geleverd. Optioneel bieden wij u de verschillende varianten dakshingles aan maar u kunt ook kiezen voor de makkelijk te monteren (wel folie eronder) dakpanprofielplaten. Ook bieden wij u het lichtgewicht Aqua-pan systeem aan. Voor een mooie afwerking bestelt u dakgootset in kunststof of dakgootset vuurverzinkt mee. Wij leveren in ieder geval een ronde dakdoorvoer mee. Natuurlijk is het houtpakket compleet met een materiaallijst, voldoende bevestigingsmateriaal en een bouwtekening.

Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor kapschuren en overkappingen van o.a. Tuindeco en aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten