Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 7

Gratis verzending. Kapschuur Bergen L type 7 met zadeldak en opberg schuurtje Bestel uw kapschuur Bergen Large type 7 bij de erkende Tuindeco dealer.
Kapschuur Large geschaafd Douglas 678x306 cm Type: Bergen 7

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Bent u op zoek naar een Douglas overkapping met berging? Dan is wellicht de kapschuur Bergen L type: 7 iets voor u. De houten overkapping van het merk Tuindeco heeft een zadeldak en is voorzien van een schuurtje. De combinatie van een ruime zithoek en schuurtje maken de kapschuur bergen Large type 7 een populaire terrasoverkapping. Het hout is gedroogd, geschaafd, op lengte gezaagd en kernvrij.

De 8 robuuste staanders zijn 14.5 x 14.5 cm dik. U kunt de gepotdekselde wanden van de overkapping Bergen 7 ook in het zwart kopen. De planken hebben een werkende breedte van 17 cm. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Het zitgedeelte van de Bergen 7 large is 3.96 meter breed en de diepte is 306 cm. De berging wordt standaard geleverd met een onbehandelde vuren deur maar tegen een meerprijs is de deur ook in Douglas lariks verkrijgbaar. Wij adviseren u om de staanders altijd op betonpoeren te monteren om de levensduur te optimaliseren.

Standaard wordt de kapschuur Bergen L type 7 zonder dakbekleding geleverd. Optioneel bieden wij u de verschillende varianten dakshingles aan maar u kunt ook kiezen voor de makkelijk te monteren (wel folie eronder) dakpanprofielplaten. Ook bieden wij u het lichtgewicht Aqua-pan systeem aan. Voor een mooie afwerking bestelt u dakgootset in kunststof of dakgootset vuurverzinkt mee. Wij leveren in ieder geval een ronde dakdoorvoer mee. Natuurlijk is het houtpakket compleet met een materiaallijst, voldoende bevestigingsmateriaal en een bouwtekening.

Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor kapschuren en overkappingen van o.a. Tuindeco en aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten