Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Kapschuur Large geschaafd Douglas 468x306 cm Type: Bergen 2

Kapschuur met zadeldak Bergen L type 2 van Tuindeco nodig? Wij zijn erkend dealer en leveren de Bergen large kapschuur nu gratis aan huis.
Kapschuur Large geschaafd Douglas 468x306 cm Type: Bergen 2

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Beetje extra privacy en wat meer beschut zitten? De kapschuur Bergen 2 is een terrasoverkapping met een zadeldak met twee wanden namelijk een zijwand en een achterwand. U kunt ook voor zwarte potdeksel wanden kiezen. De kapschuur is er in twee maten namelijk de Large en de Extra large. De stoere Bergen 2 large is gemaakt van geschaafd Douglas lariks hout. Het hout is gedroogd en geschaafd en van absolute a-kwaliteit. Tevens is alles al voor u op maat gezaagd en voorgeboord, ideaal om snel een houten overkapping neer te zetten.

Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De staanders meten 14.5 x 14.5 cm. Voor de extra stevigheid monteert u de bijgeleverde schoren. De nokhoogte is 281 cm en de staanders staan 198 cm uit elkaar aan de voor en achterzijde. (een plattegrond vindt u onder de foto) Standaard wordt de kapschuur van Tuindeco zonder dakbekleding geleverd. Voor de afwerking van het douglas lariks dakbeschot kunt u dakshingles recht, hexagonaal en beverstaart meebestellen. Voor een snelle montage kunt u kiezen voor de set compleet met dakpan profielen of u kiest voor het lichtgewicht complete Aquapan daksysteem. Bij het Aqua-pan set dient u nog wel extra dakfolie mee te bestellen.

Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor kapschuren en overkappingen van o.a. Tuindeco en aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten