Kapschuur Large geschaafd Douglas 468x306 cm Type: Bergen 2

Kapschuur met zadeldak Bergen L type 2 van Tuindeco nodig? Wij zijn erkend dealer en leveren de Bergen large kapschuur nu gratis aan huis.
Kapschuur Large geschaafd Douglas 468x306 cm Type: Bergen 2

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Beetje extra privacy en wat meer beschut zitten? De kapschuur Bergen 2 is een terrasoverkapping met een zadeldak met twee wanden namelijk een zijwand en een achterwand. U kunt ook voor zwarte potdeksel wanden kiezen. De kapschuur is er in twee maten namelijk de Large en de Extra large. De stoere Bergen 2 large is gemaakt van geschaafd Douglas lariks hout. Het hout is gedroogd en geschaafd en van absolute a-kwaliteit. Tevens is alles al voor u op maat gezaagd en voorgeboord, ideaal om snel een houten overkapping neer te zetten.

Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De staanders meten 14.5 x 14.5 cm. Voor de extra stevigheid monteert u de bijgeleverde schoren. De nokhoogte is 281 cm en de staanders staan 198 cm uit elkaar aan de voor en achterzijde. (een plattegrond vindt u onder de foto) Standaard wordt de kapschuur van Tuindeco zonder dakbekleding geleverd. Voor de afwerking van het douglas lariks dakbeschot kunt u dakshingles recht, hexagonaal en beverstaart meebestellen. Voor een snelle montage kunt u kiezen voor de set compleet met dakpan profielen of u kiest voor het lichtgewicht complete Aquapan daksysteem. Bij het Aqua-pan set dient u nog wel extra dakfolie mee te bestellen.

Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor kapschuren en overkappingen van o.a. Tuindeco en aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten