Kapschuur overkapping L & XL geschaafd Douglas Type: Hamar 1

Actie: Kapschuur met zadeldak van douglas lariks hout Bergen L en XL type 1. Bestel uw overkapping Hamar van Tuindeco nu voordelig online bij de erkende dealer. Gratis verzending.
Kapschuur overkapping L & XL geschaafd Douglas Type: Hamar 1

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Op zoek naar een stoere kapschuur met zadeldak? De veranda Hamar L en XL type 1 van Tuindeco is wellicht die fraaie moderne houten overkapping die u zoekt. De veranda met zadeldak constructie is gemaakt van duurzaam Douglas larikshout. Onder de foto treft u een bouwtekening van de twee formaten aan. De hoogte van de Hamar Large is 348 cm en van de XL is dit 360 cm. Het hout is voorgeboord, op lengte gezaagd, geschaafd, gedroogd en kernvrij. Het dakbeschot bestaat uit geschaafde planken met een mes en groef verbinding.

Wij adviseren u om de Hamar Large en Hamar extra large type 1 op betonpoeren te monteren om de levensduur van de kapschuur te verlengen.

Standaard wordt de zadeldak constructie zonder dakbedekking geleverd, maar wij bieden optioneel een breed gamma aan. Zo kunt u kiezen uit dakshingles recht, hexagonaal of dakshingles beverstaart. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren dakpan profiel platen of de lichtgewicht Aqua-pan sets. Indien u een keuze maakt zorgen wij ervoor dat er voldoende vierkante meters wordt geleverd. Bij de dakshingles dient u nog wel de kit voor dakbedekking mee te bestellen.

Het houtpakket voor de kapschuur Hamar type 1 wordt geleverd inclusief materialenlijst, schroeven en bouwplan. Onder de foto kunt u een plattegrond vinden. Bestel uw kapschuur met zadeldak Hamar type 1 nu bij de erkende Tuindeco dealer. Nu met gratis verzending.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten