Kapschuur L & XL geschaafd Douglas Type: Bergen 9

Actie: Kapschuur met zadeldak van douglas lariks hout Bergen L en XL type 9. Bestel uw overkapping kapschuur Bergen large en extra large type 9 van Tuindeco nu voordelig online bij de erkende dealer. Gratis verzending.
Kapschuur L & XL geschaafd Douglas Type: Bergen 9

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De zeer royale kapschuur Bergen type 9 is er zowel in een large als een extra large uitvoering. De Douglas overkapping Bergen 9 L en XL heeft een open karakter omdat er geen zij-, of achterwanden aanwezig zijn. Het hout voor de Douglas terrasoverkapping is gedroogd en geschaafd. Wij adviseren u wel om de Douglas palen van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren te monteren. De kapschuur 9 large meet 888 x 306 cm en de hoogte is 281 cm. De extra large meet 1302 cm x 452 cm en is 326 cm hoog.

Standaard wordt de zadeldak constructie zonder dakbedekking geleverd, maar wij bieden optioneel een breed gamma aan. Zo kunt u kiezen uit dakshingles recht, hexagonaal of dakshingles beverstaart. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren dakpan profielplaten of de lichtgewicht Aqua-pan sets. Als u een keuze maakt zorgen wij ervoor dat er voldoende vierkante meters wordt geleverd. Bij de dakshingles dient u nog wel de kit voor dakbedekking mee te bestellen.

Het houtpakket voor de kapschuur Bergen large en extra large type 9 wordt geleverd inclusief materialenlijst, schroeven en bouwpakket. Onder de foto kunt u een plattegrond vinden van de beide modellen. Bestel uw kapschuur met zadeldak Bergen type 9 nu bij de erkende Tuindeco dealer. Nu met gratis verzending.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten