Kapschuur L & XL geschaafd Douglas Type: Bergen 1

Actie: Kapschuur met zadeldak van douglas lariks hout Bergen L en XL type 1. Bestel uw overkapping Bergen van Tuindeco nu voordelig online bij de erkende dealer. Gratis verzending.
Kapschuur L & XL geschaafd Douglas Type: Bergen 1

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Op zoek naar een stoere kapschuur met zadeldak? De Bergen L en XL type 1 van Tuindeco is wellicht die fraaie moderne houten overkapping die u zoekt. De veranda met zadeldak constructie is gemaakt van duurzaam Douglas larikshout. Onder de foto treft u een bouwtekening van de twee formaten aan. De hoogte van de Bergen Large is 281 cm en van de XL is dit 326 cm. Het hout is voorgeboord, op lengte gezaagd, geschaafd, gedroogd en kernvrij. Het dakbeschot bestaat uit geschaafde planken met een mes en groef verbinding.

Wij adviseren u om de Bergen Large en Bergen extra large type 1 op betonpoeren te monteren om de levensduur van de kapschuur te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Standaard wordt de zadeldak constructie zonder dakbedekking geleverd, maar wij bieden optioneel een breed gamma aan. Zo kunt u kiezen uit dakshingles recht, hexagonaal of dakshingles beverstaart. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren dakpan profiel platen of de lichtgewicht Aqua-pan sets. Indien u een keuze maakt zorgen wij ervoor dat er voldoende vierkante meters wordt geleverd. Bij de dakshingles dient u nog wel de kit voor dakbedekking mee te bestellen.

Het houtpakket voor de kapschuur Bergen type 1 wordt geleverd inclusief materialenlijst, schroeven en bouwpakket. Onder de foto kunt u een plattegrond vinden. Bestel uw kapschuur met zadeldak Bergen type 1 nu bij de erkende Tuindeco dealer. Nu met gratis verzending.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten