Kapschuur L geschaafd Douglas 888x306 cm Type: Bergen 12

Actie: Kapschuur met zadeldak van douglas lariks hout Bergen L type 12. Bestel uw overkapping Bergen large type 12 van Tuindeco nu voordelig online bij de erkende dealer. Gratis verzending.
Kapschuur L geschaafd Douglas 888x306 cm Type: Bergen 12

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Kapschuur overkapping met zadeldak en berging nodig? De ruime kapschuur Bergen L type 12 is er zowel in een large als een extra large uitvoering met een zitgedeelte en maar liefst 2 bergingen. De Douglas overkapping Bergen large heeft een zijwand en een achterwand van gepotdekselde douglas planken van 17cm breed werkend. Optioneel kunt u deze ook met zwarte wanden bestellen. Het hout voor de Douglas terrasoverkapping is gedroogd en geschaafd. Wij adviseren u wel om de Douglas palen van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren te monteren.

De grote kapschuur Bergen XL type 11 geeft wat extra beschutting omdat hij geleverd wordt met een zijwand en een achterwand van gepotdekselde delen. Deze zijn ook in het zwart leverbaar. Het voordeel van de Bergen kapschuren is dat al het hout al op lengte is gezaagd. We hebben voor deze terrasoverkapping Bergen Extra Large type 11 het hout laten drogen en schaven en is er uitsluitend met kernvrij hout gewerkt. Om de levensduur te maximaliseren monteert u de palen van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De breedte is maar liefst 13.02 meter en 4.52 meter diep met een nokhoogte van 3.26 meter. Het zitgedeelte met bijbehorend hek meet 298 cm x 894 cm. De bijbehorende inpandige berging meet 298 x 298 cm en wordt standaard met onbehandelde vuren deurendeuren geleverd maar uiteraard bieden wij u deze ook aan in Douglashout.

Standaard wordt de zadeldak constructie zonder dakbedekking geleverd, maar wij bieden optioneel een breed gamma aan. Zo kunt u kiezen uit dakshingles recht, hexagonaal of dakshingles beverstaart. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren dakpan profielplaten of de lichtgewicht Aqua-pan sets. Als u een keuze maakt zorgen wij ervoor dat er voldoende vierkante meters wordt geleverd. Bij de dakshingles dient u nog wel de kit voor dakbedekking mee te bestellen. Voor de afwatering kunt u kiezen uit een kunststof waterafvoerset of een vuurverzinkte set.

Het houtpakket voor de kapschuur Bergen extra large type 11 wordt geleverd inclusief materialenlijst, schroeven en bouwpakket. Onder de foto kunt u een plattegrond vinden van de beide modellen. Bestel uw Overkapping met zadeldak Bergen type 11 bij de erkende Tuindeco dealer. Nu met gratis verzending.

De kapschuur large meet 888 x 306 cm en de hoogte is 281 cm.

De beide schuren meten 198 x 198 cm en worden standaard met onbehandelde vuren deuren en raam geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om deze geleverd te krijgen in douglas hout. 

Standaard wordt de zadeldak constructie zonder dakbedekking geleverd, maar wij bieden optioneel een breed gamma aan. Zo kunt u kiezen uit dakshingles recht, hexagonaal of dakshingles beverstaart. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren dakpan profielplaten of de lichtgewicht Aqua-pan sets. Als u een keuze maakt zorgen wij ervoor dat er voldoende vierkante meters wordt geleverd. Bij de dakshingles dient u nog wel de kit voor dakbedekking mee te bestellen.

Het houtpakket voor de kapschuur Bergen large type 12 wordt geleverd inclusief materialenlijst, schroeven en bouwpakket. Onder de foto kunt u een plattegrond vinden van de overkapping. Bestel uw kapschuur met zadeldak Bergen type 12 nu bij de erkende Tuindeco dealer. Nu met gratis verzending.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten