Kapschuur L geschaafd Douglas 888x306 cm Type: Bergen 11

Actie: Kapschuur met zadeldak van douglas lariks hout Bergen L type 11. Bestel uw overkapping Bergen large type 11 van Tuindeco nu voordelig online bij de erkende dealer. Gratis verzending.
Kapschuur L geschaafd Douglas 888x306 cm Type: Bergen 11

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Beetje beschutting nodig? De ruime kapschuur Bergen type 1` is er zowel in een large als een extra large uitvoering. De Douglas overkapping Bergen heeft een zijwand en een achterwand van gepotdekselde douglas planken van 17cm breed werkend. Optioneel kunt u deze ook met zwarte wanden bestellen. Het hout voor de Douglas terrasoverkapping is gedroogd en geschaafd. Wij adviseren u wel om de Douglas palen van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren te monteren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. De kapschuur large meet 888 x 306 cm en de hoogte is 281 cm.

Standaard wordt de zadeldak constructie zonder dakbedekking geleverd, maar wij bieden optioneel een breed gamma aan. Zo kunt u kiezen uit dakshingles recht, hexagonaal of dakshingles beverstaart. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren dakpan profielplaten of de lichtgewicht Aqua-pan sets. Als u een keuze maakt zorgen wij ervoor dat er voldoende vierkante meters wordt geleverd. Bij de dakshingles dient u nog wel de kit voor dakbedekking mee te bestellen.

Het houtpakket voor de kapschuur Bergen large type 11 wordt geleverd inclusief materialenlijst, schroeven en bouwpakket. Onder de foto kunt u een plattegrond vinden van de beide modellen. Bestel uw kapschuur met zadeldak Bergen type 10 nu bij de erkende Tuindeco dealer. Nu met gratis verzending.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten