Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Kapschuur Extra Large geschaafd Douglas 989x452 cm Type: Bergen 7

Gratis bezorging, de overkapping Bergen 7 extra large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw Bergen 7 XL terrasoverkapping.
Kapschuur Extra Large geschaafd Douglas 989x452 cm Type: Bergen 7

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De kapschuur Bergen XL type 7 combineert een groot zitgedeelte met een praktische berging. De overkapping Bergen 7 is maar liefst 9.89 meter breed en ruim 4.5 meter diep. De nokhoogte van Douglas lariks overkapping is 3.26 meter hoog.

Het Douglas-hout van de overkapping Extra Large Bergen is geschaafd en gedroogd. Een groot voordeel is dat het hout minder werkt dan ongedroogd hout. Ook zijn de planken en de staanders van 14.5 x 14.5 cm gladgeschaafd, vrij van kernhout en van absolute A-kwaliteit. Wij willen u adviseren om de houten palen te monteren op betonpoeren om de levensduur te optimaliseren. Het zitgedeelte van de houten overkapping is 5.78 m x 4.52 m. De achterwanden en de muren van de schuur kunnen optioneel ook in het zwart worden besteld.

Standaard worden er onbehandelde 17 cm werkende potdekseldelen geleverd. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De deur is gemaakt van onbehandeld vuren maar kan ook in douglashout worden uitgevoerd. Om het dak netjes af te werken bieden wij u dakshingles in de variant recht, beverstaart en hexagonaal aan. Maar u kunt het dak nadat u er dakfolie over heeft gelegd ook bekleden met de dakpanprofielplaten of het lichtgewicht Aqua-pan systeem. Voor een goede afwatering kunt u kiezen voor een kunststof of vuur verzinkte dakgoot set. Wij leveren de overkapping zonder verzendkosten bij u thuis met uitzondering van België en de Waddeneilanden. Hiervoor kunnen wij u een aangepast tarief overhandigen. 

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten