Kapschuur Extra Large geschaafd Douglas 989x452 cm Type: Bergen 6

Gratis bezorging, de kapschuur Bergen 6 extra large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw kapschuur Bergen 6 XL terrasoverkapping.
Kapschuur Extra Large geschaafd Douglas 989x452 cm Type: Bergen 6

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De kapschuur overkapping Bergen 6 XL wordt geleverd met een zijwand en een achterwand. De Bergen 6 extra Large kan optioneel worden geleverd met zwarte wanden. De terrasoverkapping van Douglas lariks hout is van absolute A-kwaliteit. Het hout hebben we laten drogen, en het is kernvrij en geschaafd.

De Bergen XL type 6 kapschuur is maar liefst 989 cm breed en 452 cm diep. De totale hoogte van het tuinhuis is 326 cm. Bij voorkeur plaatst u de 14.5 x 14.5 cm dikke palen op betonpoeren om de levensduur te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De gepotdekselde wanden zijn ook van Douglas Larikshout en hebben een werkende breedte van 17 cm. Standaard worden de Bergen kapschuren zonder dakbekleding geleverd. Maak u keuze uit lichtgewicht Aquapan set compleet, de dakpanprofielen of de verschillende dakshingles.

Wij zijn erkend dealer van de Oslo overkappingen van Tuindeco.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten