Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Kapschuur Douglas lariks 900 x 300 cm. Type: Boekelo

Populaire kapschuur Boekelo van Douglas lariks hout met plat dak 900 x 300 cm. Bestel uw overkapping Boekelo nu online bij de erkende Tuindeco dealer.
Kapschuur Douglas lariks 900 x 300 cm. Type: Boekelo

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

de DHZ-kapschuur Boekelo van Tuindeco  is gemaakt van ongeschaafd, ongedroogd Douglas lariks hout.  De overkapping Boekelo is 9 meter breed en 3.4 meter diep en het hoogste punt is 312 cm.  Een ideale houten overkapping  die ook met zwarte wanden geleverd kan worden, dit kunt u selecteren tijdens het bestellen.

Kapschuur Boekelo van Tuindeco International biedt voldoende ruimte voor een lounge set. De ongedroogde staanders zijn 15 x 15 cm en dienen zelf nog op lengte afgekort te worden. Tevens dienen nog enkele onderdelen van het DHZ-pakket op maat te worden gemaakt, maar voor de handige klusser is dit goed te doen.

De blanke of zwarte wanden zijn van ongedroogd gepotdekselde Douglas lariks hout (19 cm). Wordt geleverd met materialenlijst, bouwtekening en schroeven. De overkapping Boekelo is uit te breiden met Dakshingles recht, beverstraat en Hexagonaal. Maar ook kunt u kiezen voor het makkelijk aqua-pan of dakpanprofiel platen. Plaats de overkapping Boekelo bij voorkeur op betonpoeren met verstelbare plaat. Om overtollig dakwater te lozen adviseren wij u om de stadsdoorvoer vierkant mee te bestellen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. 

Voor uw gemak hebben wij alle opties en meerprijzen voor u op een rijtje gezet.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten