Kapschuur Douglas lariks 900 x 300 cm. Type: Boekelo

Populaire kapschuur Boekelo van Douglas lariks hout met plat dak 900 x 300 cm. Bestel uw overkapping Boekelo nu online bij de erkende Tuindeco dealer.
Kapschuur Douglas lariks 900 x 300 cm. Type: Boekelo

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

de DHZ-kapschuur Boekelo van Tuindeco  is gemaakt van ongeschaafd, ongedroogd Douglas lariks hout.  De overkapping Boekelo is 9 meter breed en 3.4 meter diep en het hoogste punt is 312 cm.  Een ideale houten overkapping  die ook met zwarte wanden geleverd kan worden, dit kunt u selecteren tijdens het bestellen.

Kapschuur Boekelo van Tuindeco International biedt voldoende ruimte voor een lounge set. De ongedroogde staanders zijn 15 x 15 cm en dienen zelf nog op lengte afgekort te worden. Tevens dienen nog enkele onderdelen van het DHZ-pakket op maat te worden gemaakt, maar voor de handige klusser is dit goed te doen.

De blanke of zwarte wanden zijn van ongedroogd gepotdekselde Douglas lariks hout (19 cm). Wordt geleverd met materialenlijst, bouwtekening en schroeven. De overkapping Boekelo is uit te breiden met Dakshingles recht, beverstraat en Hexagonaal. Maar ook kunt u kiezen voor het makkelijk aqua-pan of dakpanprofiel platen. Plaats de overkapping Boekelo bij voorkeur op betonpoeren met verstelbare plaat. Om overtollig dakwater te lozen adviseren wij u om de stadsdoorvoer vierkant mee te bestellen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. 

Voor uw gemak hebben wij alle opties en meerprijzen voor u op een rijtje gezet.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten