Jacuzzi Maxicuzzi 227 x 227 x 88 cm Type: Paradiso

Tip: Koop uw jacuzzi bubbelbad Paradiso van Maxicuzzi nu online met twee jaar garantie en gratis installatie en transport. Koop uw Maxicuzzie Paradiso whirlpool nu met korting.

Beschikbaarheid: Minimaal 4 tot 6 weken

5.10500

Maxicuzzi jacuzzi’s staan in de markt bekend vanwege de zeer goede prijskwaliteit verhouding en de prima garantie van 2 jaar. De Paradiso Maxicussie jacuzzie wordt door de importeur geleverd en gevuld en aangesloten, u heeft er bijna geen omkijken aan. Deze luxe Maxicuzzi Paradiso heeft 5 zitplaatsen en 1 ligplaats en beschikt maar liefst over 45 RVS waterjets om heerlijk te ontspannen. De Ozonator zorgt ervoor dat het water super veilig wordt gefilterd waardoor de bacteriële groei geminimaliseerd wordt. De Paradiso heeft een tweespeed pomp met circulatie- en waterjetstand inclusief een jetstroom verdeler. 

De Maxicuzzi Paradiso bubbelbad heeft een luxe geïsoleerde cover van maar liefst 13-10 cm dik (aflopend ivm regenwater). De kuip wordt gemaakt door Acryl Aristeck USA en de kleur is Silver White Marbel (zilverwit marmer). De jacuzzi wordt tevens geleverd met 1 hoofdkussen, een water massage jetstroomverdeler, een waterval, sfeervolle therapie verlichting en 8 stuks mini leds. Het kabinet ofwel de ombouw heeft een Gray Stone kleur. Uiteraard is de jacuzzi goed geïsoleerd met een 3 cm HD foam, en een speciaal isolatie gordijn rondom.

Uiteraard leveren wij er een oppervlakte filter bij. De Paradiso is voorbereid op Wifi en voorzien van het bekende Balboa USA besturingssysteem. Zodra het bad gevuld is met 1210 liter water weegt het geheel 1620 kg. De levering aan huis is gratis maar er moet wel een vrije doorgang zijn in de breedte van 1.2 meter en in de hoogte 2.4 meter en zonder hoogteverschil zoals een stoep of trap. Dit is van belang omdat de aanhanger met jacuzzi erop dan probleemloos op locatie kan komen. Als dit niet mogelijk is zal er een kraan ingehuurd moeten worden, deze zit niet bij de prijs inbegrepen.

De monteur sluit hem aan op de door u gelegde 220 volt 20AMP kabel die in een lus ligt van 4 meter van 3 x 2.5 mm (YMVK label). Ook dient er een water punt te zijn zodat de monteur hem kan vullen. Hij/zij monteert uiteraard ook de luxe cover en geeft een uitleg over de werking van uw nieuwe wellnessbad. Tevens ontvangt u dan het onderhoudspakket met chloordrijver. U bent verzekerd van 2 jaar all-inn garantie op locatie, dat is wel zo vertrouwd.

Let op: door de enorme vraag kan er een levertijd op dit product zitten.

Gewicht: 410
Voorraad: Minimaal 4 tot 6 weken
Merk: Nee
Keurmerk: N.V.T.
Basismateriaal: Kunstof
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.