Ice trolly 91 x 39 x 78,5 cm. Type: Keep it Cool

Deze unieke RVS IJskar of Ice Trolly "keep it cool" besteld u nu makkelijk en snel online bij de erkende Tuindeco dealer: Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

19500
Deze kan je wel op een feestje neerzetten. De coole ice trolly is gemaakt van RVS, en de ijs trolly "keep it cool" heeft een geïsoleerde plastic binnenbak. Aan de verrijdbare ice trolley is een flessenopener gemonteerd. Om het smeltwater makkelijk uit de ijskar "Keep it Cool" te krijgen is er een aftapkraantje gemonteerd. Vul de koelbox op wielen met ijs en uw drankjes en barbequevlees blijven lekker cool. Let the party begin ! De afmeting van de "Keep it Cool" zijn b78/91 x d39 x h 35/78.5 cm. Dit is de laatste die leverbaar is.
Gewicht: 25
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Roestvrij Staal
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.