Houten vlonderplank bruin geïmpregneerd 28 x 145 mm. Type: Vuren

Elephant houten vlonderplank bruin geïmpregneerd 28 x 145 mm. Type: Vuren
Houten vlonderplank bruin geïmpregneerd 28 x 145 mm. Type: Vuren

Beschikbaarheid: Op voorraad

Topkwaliteit houten vlonderplank van Elephant met vaste kwasten. Deze fraaie plank is eenzijdig gegroefd en eenzijdig glad geschaafd. Een veelgevraagd product door de combinatie van lage prijs met hardhout-look! Wij hebben bewust gekozen voor een dikke plank van maar liefst 28 mm omdat dit ten gunste komt van de levensduur, maar nog belangrijker is dat het minder doorbuigt. De bruin geïmpregneerde planken zijn 14.5 cm breed en is aan twee zijden te gebruiken. Omdat het product is behandeld tegen insecten en schimmels gaat het jarenlang mee. Ook de bijbehorende vuren onderleggers in dezelfde kleur en de speciale RVS vlonderschroeven zijn verkrijgbaar in de webshop. Voor een nog duurzamer terras adviseren wij de hardhouten onderleggers toe te passen. De bruine vuren terrasplanken zijn er in de lengte 360 cm. Zonder olie of beits zal de bruine kleur binnen twee jaar verdwijnen.
Voorraad: Nee
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: 1 zijde groeven andere zijde glad geschaafd, geïmpregneerd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten