Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Houten vlonderplank 28 x 145 mm. Type: Red Class Wood

Red Class Wood vlonderplanken en terrasplanken van Tuindeco. Koop uw Red Class Wood bij de erkende dealer.
Houten vlonderplank 28 x 145 mm. Type: Red Class Wood

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De Red Class Wood vlonderplanken van Tuindeco zijn een perfect alternatief voor Douglas Lariks. De terrasplanken zijn 28 mm dik en 14.5 cm breed en verkrijgbaar in de lengtes 3, 4 en 5 meter. De houten Red Class Wood planken zijn aan 1 zijde glad geschaafd en aan de andere zijde voorzien van groeven. op de glad geschaafde kant heeft u de meeste grip, dit is de veilige kant.

Red class Wood behoud tot vier keer langer zijn kleur als Douglas. Ander groot voordeel is dat het hout is gedroogd en hierdoor veel stabieler blijft. Tevens is het hout geïmpregneerd waardoor het goed bestand is tegen weersinvloeden. Het gehele productieproces is ecologisch verantwoord en vrij van zware metalen. Het hout is afkomstig uit PEFC-FSC gecertificeerde bossen, kortom een verantwoorde vlonderplank.

Zorg voor een aangetrilde zandlaag van minimaal 25 cm. Leg hierop anti/worteldoek, vervolgens legt u tegels van 30 x 30 cm om de 50 cm in de lengte van de onderliggers, de onderliggers zelf legt u hart/op/hart maximaal 40 cm. U kunt de onderregels eventueel vastzetten op de tegels met hoeksteunen of spijkerpluggen. Bij een onstabiele grond (veen e.d.) is het raadzaam om in plaats van tegels te kiezen voor piketpalen om verzakking te voorkomen. Vanaf de muur dient u minimaal 1 cm vrij te houden om lichte werking van het hout mogelijk te maken. De tussenruimte tussen de planken is 0.5 cm (de dikte van een duimstok) en de tussenruimte voor de kopse naden is 0.3 cm.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: 1 zijde groeven andere zijde glad geschaafd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten