Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Houten vlonderplank 27 x 145 mm. Type: Douglas

Houten vlonderplank 27 x 145 mm. Type: Douglas van de Tuinhoutcentrale.
Houten vlonderplank 27 x 145 mm. Type: Douglas

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Douglas lariks hout is een populaire houtsoort uit de Veluwe in Nederland.

Douglas lariks planken kunnen prima op een terras als vlonderplank, omdat het zich van nature afsluit tegen weersinvloeden.

Dit steigerdeel kunt u aan 2 zijde gebruiken. Aan 1 zijde van de tuinplank zitten grove groeven en aan de andere zijde van de Douglas Plank een glad profiel wat meer weerstand biedt tegen uitglijden.

Als het Douglas lariks net gezaagd is, dan heeft het een roze witte kleur en zal snel bruin verkleuren. Uiteraard is de Douglas terrasplank FSC gecertificeerd. De meeste aanbieders bieden 25 mm aan, maar onze 27 mm is veel sterker.

Monteer de steigerplanken bij voorkeur op (hard)houten regels (Om de 35 cm maximaal) en schroef de planken met RVS schroeven vast. De planken zijn 3, 4 en 5 meter lang en 145 mm breed. De planken zijn 27 mm dik.

Om het kromtrekken van de plank tegen te gaan hebben de vlonder planken een speciale luchtbehandeling ondergaan in onze droogkamers. Hierdoor zal het hout vrijwel niet gaan schotelen mits er voldoende schroeven in de douglas planken worden gebruikt. U kunt ervoor kiezen om deze goedkope vlonderplanken nog in een beits te zetten.

De levensduur zal dan circa 12-14 jaar zijn. Als u het douglas hout niet behandeld dan zal het hout snel verkleuren en uiteindelijk grijs worden.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: 1 zijde groeven andere zijde glad geschaafd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten