Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Houten vlonderplank 25 x 140 mm. Type: Douglas

Douglas Lariks houten vlonderplank van 25 x 140 mm van het merk CarpGarant. Koop uw Douglas terrasplanken online bij de erkende dealer.
Houten vlonderplank 25 x 140 mm. Type: Douglas

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze loopdekdelen of vlonderplanken zijn van het bekende merk CarpGarant. De Douglas lariks terrasplanken zijn 25 mm dik en 140 mm breed. De terrasdelen van Douglas lariks zijn tweeijdig te gebruiken. U kunt de houten plank met de grove ribbels naar boven leggen of de glad geschaafde kant.

Let op: ten onrechte denken we vaak dat de gegroefde zijde de "veilige" zijde is. Dit is niet juist. In de groeven gaat water staan waardoor het glad wordt. De gladde zijde heeft per vierkante centimeter de hoogste weerstand tegen uitglijden. De Douglas lariks vlonderplanken zijn niet geïmpregneerd.

De Tuinhoutcentrale levert de planken in lengtes van 3-4 en 5 meter. Uiteraard bieden wij ook de onderregels aan en de schroeven alsmede het worteldoek. Wel zo gemakkelijk.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten