Houten tuintegel grenen bruin 2,2 x 50 x 50 cm.

Goedkope Elephant houten terrastegel, makkelijk zelf te leggen. Verduurzaamd voor jarenlang plezier. Bestel de budget houten vlondertegels bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

775

Deze Elephant terrastegel van robuuste kwaliteit is zeer populair door de spotgoedkope prijs en de hoge kwaliteit. Doordat deze tegel met bruin impregneermiddel is behandeld, heeft deze de uitstraling van een hardhouten terrastegel. De totale dikte van houten tegel is 22 mm. De tegel is onder hoge druk geïmpregneerd, hierdoor wordt de levensduur verlengt van 4 naar 7 jaar.

Noord Europees grenen bevat weinig tot geen losse knoesten, dus er zullen na verloop van tijd geen gaten in de tegel ontstaan. Let op: beperkte voorraad, informeer hoeveel er nog beschikbaar zijn om teleurstelling te voorkomen.

Gewicht: 1.5
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geimpregneerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten