Houten Tuintafel 180 x 90 x 78. Type: Modern Teak

Teak tuintafel solide modern van Tuindeco koopt u bij de erkende Tuindeco dealer. Wij leveren de solide modern onder Thuiswinkel waarborg.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

45900
Deze teak tuintafel solide modern van Tuindeco is 180 cm lang en 90 cm breed. De hoogte van de teak tafel Modern is 78 cm. De stoelen worden afzonderlijk van de tafel geleverd dus u dient die apart te bestellen. De tafel wordt als makkelijk bouwpakket aangeboden. U kunt de teak tafel solide modern nog in de hardhoutolie zetten om de kleur te behouden. Doet u dit niet dan zal de buitentafel grijs verkleuren. Het pakket weegt 55 kilo en de afmeting is 180 x 90 en 15 cm hoog.
Gewicht: 55
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Teak
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten