Houten tuindeur Grenen metalen frame 120 x 190 cm. Type: Universeel

Carpgarant tuindeur met metalen frame. Deze poort deur heeft een gegalvaniseerd frame geleverd en bestaat uit extra dikke planken. Bestel nu.

Beschikbaarheid: Leverbaar medio november

17900

Deze oersterke houten geïmpregneerde Grenen tuindeur van Carpgarant hebben we gemaakt met een metalen binnenprofiel waardoor de poortdeur niet krom trekt! Uiteraard is de beste kwaliteit Grenen gebruikt en is de deur met RVS schroeven afgemonteerd.

Ook bij intensief gebruik gaat deze deur 10-12 jaar mee. Het frame zelf is gegalvaniseerd. Deze deur is zowel rechts- als linksdraaiend en heeft een breedte van 120 cm en een hoogte van 190 cm.

Vergeet niet een beslagset (slot en klink etc) bij te bestellen. Monteer de Grenen houten deur aan geïmpregneerde grenen houten palen.

Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar medio november
Merk: Carpgarant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Grenen
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: met metalen frame

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten