Houten schutting vuren 130 x 180 cm. Type: Azewijn

Houten schutting vuren 130 x 180 cm. De Azewijn schutting heeft minimaal doorkijk.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

6700
De Azewijn schutting van Tuindeco is 130 cm hoog en 180 cm breed. Het tuinscherm Azewijn is een privacy scherm omdat het maar liefst 19 staande geimpregneerde planken heeft waardoor een minimale doorkijk is bij de schutting. Monteer de schutting aan houten palen of aan hardhouten palen met het Elephant hoekbeslag. Het behandelde hout heeft een levensduur van ongeveer 12-15 jaar. Uiteraard hebben we de Azewijn met RVS schroeven vastgemaakt. Tip: hou de schutting ongeveer 4-5 cm van de grond om ervoor te zorgen dat de schutting kan drogen aan de onderzijde en dus de levensduur langer wordt. Uiteraard kunt u de houten schutting nog met een beits behandelen, maar dat is niet noodzakelijk. De schuttingdelen nooit met een hogedrukspuit schoonmaken maar met groene zeep en een borstel.
Gewicht: 25
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten