Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1.uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Houten schutting verloop douglas lariks 180>90 x 180 cm. Type: Harz

De douglas lariks schutting Harz is een douglas lariks is een verloopschutting. Koop uw Hartz verloop nu online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

14000
De privacy schutting Harz bestaat uit 21 staande geschaafde douglas planken en 2 tussenplanken. Omdat er zoveel planken op het tuinscherm Harz zijn verwerkt is er vrijwel geen doorkijk. De schutting verloopt van 180 cm naar 90 cm. De planken van de douglas schutting zijn 1.6 cm dik en de breedte is 14 cm. In totaal is de schutting 4.8 cm dik. Deze schutting is prima te combineren met de Harz 90 schutting. De planken zijn uiteraard RVS geschroefd en het hout is afkomstig uit PEFC gecertificeerde bossen. Monteer de schutting Harz aan hardhouten palen die lang meegaan of aan douglas palen die aanzienlijk minder lang mee gaan. Als u de kleur van de schutting wilt behouden, breng dan een transparantie beits met UV filter aan. Bestel dit moderne en milieuvriendelijke schutting Harz met alle toebehoren zoals beslag en palen bij de Tuinhoutcentrale.
Gewicht: 30
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas lariks
RVS: Ja
Bijzonderheden: Verloop en privacy schutting

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten