Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1.uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Houten schutting privacy vuren hoog 90 x 180 cm. Type: dicht kader

Gesloten rabat schutting 90 x 180 cm voor extra privacy van douglas lariks hout van het bekende merk Carpgarant. Nu online te bestellen

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

8300

Het vuren tuinscherm dicht in kader is perfect te combineren met de 180 x 180 cm dichte privacy schutting van Carpgarant. De hoogte van de tuinafscheiding is 180 cm en het schuttingdeel is 180 cm lang.

De geimpregneerde planken zijn geschaafd en het geheel is voorzien van een stevig kader. Uiteraard is het tuinscherm RVS geschroefd.

Monteer de vuren schutting aan hardhouten palen van Niove of aan geïmpregneerde vuren palen die wij ook te koop aanbieden. Gebruik bij voorkeur het aluminium hoekbeslag voor een degelijke montage. Bij een zachte ondergrond kunt u ervoor kiezen om er ook nog wat snelbeton omheen te gieten.

Maak de privacy schutting van Carpgarant nooit schoon met een hogedrukspuit maar gewoon groene zeep en ruim water. Combineer dit privacy tuinscherm met de bijbehorende lage 90 x 180 cm schutting.

Gewicht: 13
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: carpgarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten