Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Houten Schutting Vuren 180 x 180 cm. Type: Louvre

Louvre scherm, lamel schutting van geïmpregneerd vurenhout. Tijdloos en nu te koop bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

13000

Dit moderne vuren Louvre schutting van de toonaangevende Carpgarant is een enorm vaak gekochte lamel schutting. De Tuinhoutcentrale heeft de houten schutting onder hoge druk laten impregneren waardoor de levensduur 12-15 jaar wordt.

Het Louvrescherm heeft een afmeting van 180 cm breed en 180 cm lang. U kunt deze tuinschotten met draadmatten, of grotere Louvre tuinschermen combineren. Wij adviseren de palen van 70 x 70 cm en deze bij voorkeur 70 cm in de grond te plaatsen met eventueel wat snelbeton.

De schutting heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Schoonmaken doet u met groene zeep en water. Uiteraard zijn de geïmpregneerde tuinpalen en het beslagset en ophangsets te koop in de online tuinhout webshop. Bestel nu extra voordelig dit moderne lamelscherm.

Gewicht: 40
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: CarpGarant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Louvre

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten