Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Houten schutting Douglas lariks 90 x 180 cm. Type: dicht kader

Gesloten schutting van douglas lariks 90 x 180 cm. Koop dit privacyscherm met korting online.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

10000

Dit populaire scherm is 90 x 180 cm en is geheel gesloten en opgebouwd uit stevige geschaafde planken. Om de douglas schutting zit een stevig kader.

Monteer de schutting met het hoekbeslag aan hardhouten palen van 65 x 65 mm of aan stoere douglas palen. U kunt deze schutting op twee manieren monteren namelijk liggend of staand. Monteer de douglas schutting aan hardhouten palen van Niove of aan douglas palen die wij ook te koop aanbieden. Gebruik bij voorkeur het aluminium hoekbeslag voor een degelijke montage.

Bij een zachte ondergrond kunt u ervoor kiezen om er ook nog wat snelbeton omheen te gieten. Douglas is vers gezaagd roze wit van kleur en zal al snel verkleuren naar bruin. Op termijn zal de schutting vergrijzen. U kunt de schutting kunt u nog in de transparante beits zetten of deze schilderen.

De bijbehorende poort en lage schutting in dezelfde lijn bieden wij u ook graag aan.

Gewicht: 25
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: carpgarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten