Houten Schutting Douglas lariks 130 x 180 cm. Type: ongeschaafd

CarpGarant tuinschutting van lariks douglas hout in de maat 130 x 180 cm met RVS schroeven. Onderdeel van de houtbetonbouw lijn.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

5800
Modern douglas lariks tuinscherm. Deze douglas tuin schutting is opgebouwd uit 19 robuuste planken. De houten planken zijn fijnbezaagd, dus niet geschaafd. Monteer de schuttingen aan Douglas palen, geïmpregneerde palen of hardhouten palen. Ook deze zijn te koop bij de Tuinhoutcentrale. Enkele eigenschappen van dit Douglas tuinscherm: - Duurzaam, - 19 planken. - RVS geschroefd. - 90 cm hoog. - 180 cm lang. - Ruw gezaagde planken, dus niet glad geschaafd. Dit geeft de plank een extra robuust uiterlijk. Enkele eigenschappen van dit Douglas tuinscherm zijn dat het een scherm van duurzaam hout is, die bestaat uit 19 planken die zijn geschroefd met RVS schroeven. De schutting is 90 cm hoog en 180 cm lang. De schutting bestaat uit ruw gezaagde planken, die dus niet glad geschaafd zijn. Dit geeft de plank een extra robuust uiterlijk.
Gewicht: 12
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Douglas Lariks
RVS: Ja
Bijzonderheden: Voor houtbetonbouw systeem

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten